Nieuws en agenda

14-05-2020

Beste bezoekers,

(Groen)onderhoud

Als gevolg van de Corona crisis kan het zo zijn dat u een ander (groen) onderhoudsniveau ervaart dan wat u van ons gewend bent. Corona zorgt ervoor dat wij continue onze prioriteiten moeten bijstellen aangaande het onderhoud.

We rekenen op uw begrip voor deze tijdelijke situatie.

Mocht u vragen of andere opmerkingen hebben over het groen of andere zaken op de begraafplaats laat ons dit dan vooral weten. Wij kunnen uw inbreng in onze afwegingen in het dagelijks onderhoud meenemen. U kunt uw vragen en/of opmerkingen melden via 14 043. Uw melding wordt dan vastgelegd. Ook krijgt u hierover een persoonlijke terugkoppeling van een van onze medewerkers.

(Groen)afval

De afgelopen periode ervaren wij een toename aan bezoekers op de begraafplaats. Deze toename zorgt ervoor dat afvalcontainers op onze hoofdwegen overvol zijn. De containers en kliko’s laten wij extra ledigen, en hebben wij ook een extra groenafvalcontainer geplaatst bij de ingang van de Javastraat.

Mocht u tussentijds toch een overvolle afvalcontainer en/of kliko aantreffen dan verzoeken wij u om uw groenafval in een eerstvolgende kliko te deponeren.

Watertanks

De toename van bezoekers zorgt er ook voor dat de geplaatste watertanks eerder leegraken dan normaal.  Het bijvullen van deze watertanks blijven wij op reguliere momenten doen, omdat wij vanwege onze personele bezetting in de groenvoorziening, als gevolg van Corona, geen extra bijvulmomenten kunnen doen.

Mocht u op een bepaald moment toch een lege watertank aantreffen, dan kunt u water bij een van onze reguliere watertappunten afnemen (bij de ingangen van de Javastraat en Tongerseweg). Waterafname op deze punten is ongelimiteerd.

We rekenen op uw medewerking en begrip, waarvoor dank!

 

Met vriendelijke groet,

Team Algemene Begraafplaats Tongerseweg